Legal

Termeni și condiții

Acesta este site-ul oficial www.evaluator-imobiliar.ro si apartine SC 2B Smart Prom SRL. (“Site-ul”).

 1. Prin utilizarea acestui Site (evaluator-imobiliar.ro), sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
  Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC 2B Smart Prom SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 2. Continut site si Copyright
  Continutul si informatiile prezentate pe acest site nu pot fi folosite fara acordul scris al SC 2B Smart Prom SRL.

Emaconsult realizeaza Evaluari imobiliare, Marketing online, Analize&Administrare, Consultanta fiscala, Recomandari experti

 1. Cum se solicita un serviciu?
  Completand formularul de comanda cu informatiile cerute, dupa care o sa fiti contactat cu oferta propusa de SC 2B Smart Prom SRL in functie de disponibilitate.

 2. Efectuarea platii
  Plata se realizeaza in functie de clauzele specificate in contract in contul curent nr. RO30BTRLRONCRT0277387301, deschis la Banca Transilvania şi codul fiscal nr. 33791475, reprezentată prin Banu Ilie, Administrator.

 3. Termeni si conditii
  Efectuarea unei comenzi pe Site-ul www.evaluator-imobiliar.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. Informatiile furnizate catre
  SC 2B Smart Prom SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC 2B Smart Prom SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata, la cerere. SC 2B Smart Prom SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 4. Politica de confidentialitate
  Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate, mentionata mai jos. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
  SC 2B Smart Prom SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. SC 2B Smart Prom SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

 5. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
  Aceste conditii de utilizare si utilizarea acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor de utilizare si/sau continutul Site-ului sau in cazul disputelor in care aceste conditii de utilizare si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
  Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe Site fara aprobarea scrisa a autorilor.