evaluator bunuri imobilePentru a putea evalua urmatoarele active un evaluator bunuri imobile trebuie sa detina calitatea de evaluator bunuri imobile (PI):

  1. Terenuri
  2. Apartamente / garsoniere
  3. Case
  4. Spatii comerciale/spatii industriale

In meniul principal regasiti actele necesare evaluarii imobilului. Dupa ce pregatiti aceste acte, le scanati si le trimiteti pe email la office@evaluator-imobiliar.ro va trimitem in max. 12h o oferta de pret si un termen de realizare.

Poate fi semnat raportul de evaluare de către o firmă chiar dacă aceasta nu este membru corporativ al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România?

La Art. 12. (1) din Ordonanţa 24/2011 se prevede că: „Activitatea de evaluare poate fi desfăşurată numai de persoanele care au calitatea de evaluator autorizat, …”. Categoriile de membrii, evaluatori autorizaţi, cuprind atât persoane fizice, membrii titulari sau acreditaţi, cât şi persoane juridice, membrii corporativi (Art. 14) şi pe cale de consecinţă, o firmă care nu este membru corporativ al Asociaţiei nu poate realiza şi semna un raport de evaluare.