Despre echipa

Schițez câteva repere importante din activitatea profesională a echipei:

 1. Banu Ilie
  Sunt sibian, economist și apoi doctor în economie. Mai dețin pe lângă cea de evaluator imobiliar autorizat ANEVAR și calificările de expert contabil autorizat CECCAR și consultant fiscal acreditat CCF.
  Am activat în domeniul bancar, învățământ și turism. În prezent îmi urmez pasiunea aceea de consultanță imobiliară. Pe lângă partea de evaluări imobiliare mai sunt implicat activ și în dezvoltare imobiliară alături de un grup de oameni mai valoroși decât mine.
  CV RO (Ilie Banu)-site
 2. Banu Nicolae
  Inginer diplomat. Responsabil cu partea de inspecții imobiliare și dezvoltare imobiliară. Cu o experiență de peste 35 de ani aduce un know-how important în echipa noastră.
 3. Banu Dana
  Contabil și responsabil de partea administrativă, contabilitate și juridic.
 4. Bichis Dariana
  Spiritul tânăr și energic al echipei. Dornică de învățare și excelență va avea cu siguranță un rol important în activitățile echipei. Dinamismul care o caracterizează ne impulsionează să fim agili și promți în solicitările dv.
 5. alți colaboratori (colaborăm cu notari, experți topo, agenți imobiliari, executori judecătorești, avocat și judecător) în funcție de speța întâlnită.