Crestere valoare terenuri

Ai un teren peste 10.000 mp situat într-un oraș cu peste 250.000 locuitori sau la periferia acestuia, dar într-o zonă frumoasă și interesantă care merită dezvoltată? Dorești să-l vinzi, dar în acest stadiu nu ai gasit cumpărător/investitor sau dorești să obții o valoare mult mai mare pentru acest teren?

Te putem ajuta cu:

  1. Analiza economico-financiară și identificarea celei mai bune utilizări ale acestui teren
  2. Dezvoltarea acestui teren individual sau în parteneriat, pe baza unor condiții și termeni clari stabiliți de la începutul colaborării
  3. Realizarea documentațiilor cadastrale, întocmirea PUZ-ului (plan urbanistic zonal), obținerea avizelor de la rețelele de utilități și realizarea unui plan integrat de dezvoltare a zonei, etc.
  4. Identificarea celei mai bune variante de valorificare a acestui teren/amplasament cu obținerea unor randamente de 3-7 ori față de valoarea inițială a terenului stabilită inițial printr-un raport de evaluare.

Cine suntem?

O echipă mixtă de experți (arhitecți, evaluatori imobiliari, juriști, ingineri) care au mai realizat cu succes acest demers și am decis să ajutăm și pe alții cu experiența acumulată.

Cu cine ne dorim să colaborăm?

Proprietari de terenuri care iși doresc să crescă valoarea proprietății pe care o dețin, chiar dacă acest proces poate însemna și 2-3 ani (datorită procedurilor greoaie și de durată și a autorităților locale).

PUZ, utilitati